söndag 24 maj 2009

Insidan är viktig

Smaktestet jag gjorde tidigare i veckan blev så lyckat att jag gjorde ännu en liten minitårta som familjen fick vara testpanel till nu i helgen. Vi var rörande eniga om det det här var verkligen jättegott!

Jag passade också på att ta en bild på insidan, bara för att fresta er med. :-)

Innehållet är alltså: tre ljusa bottnar med hackade pecannötter och en biskvibotten, fylld med chokladmousse och chokladsås och vaniljmousse. Ganska enkla smaker egentligen, men kombinationen var absolut succé.

4 kommentarer:

Cutecake (Paulina) sa...

Håller med ,insidan är ju superviktig! en liten fråga, när du gör minitesttårtor, använder du någon speciell form, extra liten?

Gunilla Wall sa...

Hej Paulina,

Ja, för det finns ju ingen anledning att äta tårta om det inte är gott!
Till denna använde jag en liten rund 15 cm form. Jag har i och för sig ännu mindre formar, men det kan bli för "plåttrigt" att dimensionera recept i så liten skala.
Men det händer att jag gör stora testtåror också, när jag har en extra stor testpanel att använda mig av.

Hälsningar
Gunilla

Alice Lindberg sa...

Det låter sååå gott! Kul att använda biskvibotten!
Kram!

Anonym sa...

Dina tårtor är helt underbart vackra och ser så frestande goda ut.
Skulle gärna vilja få receptet på någon botten eller fyllning.

Hälsningar
Irene