fredag 25 december 2009

Chokladpraliner

Lagom till jul fick jag äntligen tillfälle att praktisera lite av kunskaperna från chokladpralinkursen i Barcelona tidigare i höst. Tyvärr hann jag inte allt jag hade tänkt, men tre sorter blev det, med egenkomponerade recept.
Lakritsganache till vänster, kastanj i mitten och blåbär till höger.
De ser så härligt många ut...
Packade i fina askar blir de en perfekt gå-bort-present i jul. Man kan ju inte äta allt själv...

4 kommentarer:

Anonym sa...

De ser otroligt smarriga ut - och fina!! Funderar på om du har tänkt dig att ha någon kurs i ämnet framöver?? Jag vill gärna lära mig!

God fortsättning!!

Jenny/Tårtfia

Karin sa...

My god, de ser ju superavancerade och "köpta" ut :) Bra jobbat! Nu måste jag nog gå och köpa praliner och smaska lite :)

Alice Lindberg sa...

Så himla fina de blev, imponerad!!!

Gertrude sa...

Kan bara intyga att dom är sååå goooda! Lakris, Kastanj, Blåbär och Mörk choklad :)Tack Gunilla.