fredag 24 oktober 2008

Aftonbladet.se

Idag är det med en artikel om mig och mina tårtor på aftonbladet.se, under mat & vin sektionen.

7 kommentarer:

Pia Lejonquist sa...

Jag har skrivit i din gästbok, men vill gärna skriva till dig här också! JAg läste aftonbladet och samlade hela familjen runt datorn. MAkalösa bakverk/konstverk!
Du är verkligen jätteduktig. Och hoppas att du har ett gäng små "Nissar", så att du inte behöver jobba ihjäl dig nu!

Skruttkärringen sa...

Oj oj vilka fina tårtor!! Jag håller själv på med tårtor men jag kommer inte ens i närheten av dina verk! Verkligen jättefina!

Lotta sa...

Hej!
jag hittade in här via aftonbladet och måste uttrycka min beundran för din kreativitet.
Man blir väldigt imponerad och jag undrar om jag får använda en tårtbild till min blogg och och skriva några positiva rader hos mig. Självklart så länkar jag hit:)

Hälsningar Lotta

tösan sa...

Jag läste om dig i Aftonbladet och måste berömma dig supermycket för dina helt fantastiskt underbart vackra tårtor!! Jag blev "direktträffad" av prinsess-slotts-tårtan som det står Ylvalie 9 år dekorerat i kanten. Varför? Jo min dotter heter Ylva-Lie och bara ÄLSKAR prinsessor. Det kunde ha varit en tårta gjord för henne! Fast min dotter fyller snart 3 år... Hade du inte bott så långt bort, hade jag direkt beställt en sådan till hennes kalas!

louisevbg sa...

Underbara tårtor...jag är helt mållös!! Läste om dig i aftonbladet :) Tårtorna är som konstverk!

Drottning M sa...

jag vill äta upp alla dina tårtor på en gång.

och jag skulle inte bjuda någon; jag skulle äta varenda liten marsipandetalj utan att dela med mig överhuvudtaget. moahahahaa!!!!


varma kramar till dig från Blommaland!!!!!!!

Sanna sa...

Jag har också varit inne på aftonbladet.se och läst om dig. Vilka otroligt vackra tårtor! Jag har aldrig sett något liknande! Du är en riktig konstnär! Någon gång vill jag också lära mig att göra så fina tårtor, jag kanske går en kurs hos dig i framtiden!