fredag 21 januari 2011

Jo jag lever!

Min syster ringde mig i veckan och undrade för andra gångern på kort tid när jag egentligen ska uppdatera min blogg! Hon var visst lite orolig för vad folk skulle tro... "Jag menar JAG vet ju, jag kan ju ringa dig och så, men alla andra som läser. De kan ju tro att du är död!"
Hm... jodå jag fick ännu mer dåligt samvete än vad jag redan hade. För visst vill jag uppdatera min blogg oftare.
För det första så ska man ju ha något intressant att skriva om eller visa, och för det andra ska man ha tid. Jag har inte haft något av detta på den senaste tiden.

Men saker är på gång här hos mig. Stora saker! Men tiden är ännu inte mogen att berätta om detta, så jag måste hålla mig lite längre. Men jag kan nu säga så mycket att det rör sig om att jag planerar att byta lokal i år. Framförallt ger denna lokal en större kapacitet både för webbutikens lager men också för kurserna. Jag planerar därmed att lägga in en hel del nytt i kursprogrammet för hösten 2011.
Ja, men hur blir det då med kurserna i vår? Det är många som hört av sig och frågat om detta och tyvärr måste jag meddela att vårens kurser utgår helt. Det går liksom inte att göra allt på en gång när det inte finns utrymme, varken fysiskt eller i kalendern!
Men jag kommer som sagt att kompensera för detta när jag väl drar igång igen.

Nya lokalen kommer även att innebära en hel massa annat nytt och kul, som jag återkommer till längre fram. Den som väntar på något gott....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack... som jag längtat efter dig!
/Storasyster :-)

Angelica sa...

Detta ser jag mycket fram emot!! :)