tag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post226632294314745058..comments2023-04-29T14:43:08.051+02:00Comments on KakPrat - om tårtdekorering: Vackra Springerle motivGunilla Wallhttp://www.blogger.com/profile/08448578856946989425noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-5404735777470125012010-09-15T10:58:41.756+02:002010-09-15T10:58:41.756+02:00Hei Gunilla! Jeg er fra Norge og leser med stor so...Hei Gunilla! Jeg er fra Norge og leser med stor sorg at du ikke kan sende varer til Norge lengre. Kan man finne en annen løsning da? Jeg handler av og til ved grensen og kan hente tingene der et sted? Handler i Svinesund, Strömstad og Töcksfors. Jeg skulle så gjerne ha PME pastan og Springerle formene.Annehttps://www.blogger.com/profile/10397006044841571362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-87871178877246217112010-09-04T22:12:55.714+02:002010-09-04T22:12:55.714+02:00Hej Susanne,
Jag använder alltid majsstärkelse på...Hej Susanne, <br />Jag använder alltid majsstärkelse på underlaget för att sockerpastan/marsipanen inte ska fastna - har faktiskt aldig hört att någon använder olja till det. Jag skulle själv inte vilja ha olja med i spelet. <br />Bästa sättet att undvika sprickor är att knåda sockerpastan ordentligt innan man kavlar. Sedan skiljer det lite mellan olika märken, en del har lättare för att spricka än andra. Testa provbiten jag skickade dig. Den pastan (PME) är den bästa jag någonsin arbetat med. Helt outstanding - jag rekommenderar den starkt!<br />Lycka till, <br />/GunillaGunilla Wallhttps://www.blogger.com/profile/08448578856946989425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-75938205941476216232010-09-04T19:12:44.818+02:002010-09-04T19:12:44.818+02:00Åh, vad underbart fina! Dessa måste jag införskaff...Åh, vad underbart fina! Dessa måste jag införskaffa. Måste bara prova sockerpastan du var snäll och skickade mig först, vilket jag inte har hunnit med ännu. Vad tycker du är bäst att använda sig utav när man ska täcka en tårta, olja eller maizena? Tänkte om oljan kanske förhindrar sprickor(?) Mvh Susannesusanne wikmanhttp://sussiesgodsaker.bloggproffs.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-84549865370151894402010-09-02T21:18:03.412+02:002010-09-02T21:18:03.412+02:00Jättefina! ..ska kika in i butiken tror jag.. =)Jättefina! ..ska kika in i butiken tror jag.. =)Hanna - a piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/10350016122493123829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-89744074823579097362010-08-31T22:52:48.403+02:002010-08-31T22:52:48.403+02:00Hej Terés
Formarna ligger på mellan 269:- och 299...Hej Terés<br /><br />Formarna ligger på mellan 269:- och 299:- i pris. Kika på www.tartkonst.se så ser du de olika motiven. <br /><br />/GunillaGunilla Wallhttps://www.blogger.com/profile/08448578856946989425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-73027493970759704172010-08-31T13:48:30.914+02:002010-08-31T13:48:30.914+02:00Åååhhh, så söta! Vad kostar såna?Åååhhh, så söta! Vad kostar såna?Teréshttps://www.blogger.com/profile/10438079402502138938noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431972773959591167.post-54336874108355217122010-08-28T20:10:09.849+02:002010-08-28T20:10:09.849+02:00WAU!! :)WAU!! :)Kermaruusuhttp://www.kermaruusu.comnoreply@blogger.com