söndag 22 mars 2009

Extrainsatt Baskurs 16 maj

Det är många som efterfrågat en ny baskurs under våren, och nu har jag planerat in ett nytt datum, den 16 maj. Hela kursprogrammet hittar du här.

Välkomna!


Bygget fortskrider

Nu har byggdelarna finputsats, sprutmålats och fönstren har satts in.... Än återstår en hel del detaljer. Småsaker som jag inte kan göra förrän huset sitter ihop.
Men det går framåt.

tisdag 17 mars 2009

Äntligen! Dom är här nu!

Kan man vänta för länge på något gott? Ja absolut! Jag hade definitivt inte mått bra av att få vänta ens en dag till på dessa godbitar.

Nu är de alltså äntligen levererade från fabriken - mina DVD filmer - och jag är lycklig som ett barn på julafton. Det är fantastiskt att äntligen få hålla den riktiga filmen i min hand. Jag är så stolt!

Jag hoppas nu att ni alla som redan beställt filmen kommer att glädjas lika mycket som jag när ni får era paket. De flesta antagligen redan imorgon, för nu ska jag iväg till posten med den första omgången....



måndag 16 mars 2009

Jag bygger sockerhus

Här är en bild på mitt pågående byggprojekt, en byggnad i pastillage. Det kommer senare att pryda en tårta, men det är ett tag kvar tills dess. Och tur är väl det, för det återstår en del byggarbete. Men nu ligger ialla fall alla delar på tork och ska senare finputsas, målas, spritsas och monteras ihop.

måndag 9 mars 2009

Tårtorna från DVD-kursen

Jag kom att tänka på att jag inte lagt ut bilder på de tårtor som jag tillverkar i DVD filmen, och det är ju lite synd eftersom de är ganska fina. Den turkosa tårtan är den som är med på omslaget till filmen, så den har ni kanske sett skymta förbi. Här är nu en hel bild av den, samt den rosa tårtan som jag också gör i filmen.




Denna tårta är inte med i filmen. Men den är gjord med samma typ av verktyg och kan kanske därför fungera lite som inspiration ändå.

lördag 7 mars 2009

Ännu en baskurs avslutad

Så har nu ännu ett härligt gäng lämnat lokalen, med var sin jättefin tårta. Alla lyckades jättebra! Bilder från kursen och deras fina tårtor finns på min hemsida.
För alla er som efterfrågat ännu en baskurs i vår; jag hoppas innerligt att jag ska kunna planera in en ny i mitten av maj. Håll utkick här på bloggen så kommer mer information snart.


Här målas det blommor och blad.

torsdag 5 mars 2009

En tårta till mig

Idag fyller jag år, och man kan ju tycka att det är självklart att jag ska fira med tårta. Men egentligen är det inte så självklart, för i ärlighetens namn måste jag medge att jag är lite trött på tårta.....
Men på något sätt så känns det ändå fel att tårtbakerskan inte ska få tårta, så i år bakades det trots allt en liten tårta, om än ganska enkel. Jag blev inspirerad av våren som börjar kännas i luften.
Bild på hela tårtan finns som vanligt i mitt galleri, här.