söndag 23 november 2008

Prisklasser

Nu har jag lagt ut lite tydligare prisinformation på min hemsida. Det är ingen exakt prislista, men jag har delat in priserna i 4 olika prisklasser för att göra det lite tydligare för de som är intresserade av att beställa en tårta. Information om beställning, samt prisklasser och smaker hittar du här.

Jag vill ockå passa på att nämna att tårtorna går inte att skicka per post. De hämtas hos mig i Kristinehamn, Värmland.
Det har varit så många som frågat mig om detta....

lördag 22 november 2008

Ny bröllopstårta

Idag var det leverans av bröllopstårta. Bild på hela tårtan finns i mitt galleri.

lördag 15 november 2008

Lekfull muffinskatt

Har du lust att lära dig göra denna söta lilla katt? Den 14 februari 2009 kommer chansen då jag gästundervisar på en tårtutställning Karlstad. För mer information och anmälan: info@tartpinglan.se

torsdag 13 november 2008

Tårtföreläsning

Häromdagen var jag inbjuden av IOGT-NTO att föreläsa om mina tårtor på en av deras medlemsträffar. Jag har aldrig hållt någon föreläsning om tårtdekorering förut, men tänkte att det kan ju inte vara så svårt. Och det var det inte heller. Dessutom var det jätteroligt! Så för 60 trevliga föreningsmedlemmar höll jag en presentation om mina tårtor och visade exempel på sådant jag gjort. Sedan var det kaffe med tårta (bakade av mig förstås) och lottdragning där högsta vinsten var en av mina tårtor. (Bild på vinnartårtan ligger i mitt galleri.)
Hoppas tårtvinnarna får ett riktigt härligt tårtkalas!

söndag 9 november 2008

Doptårta

Ännu en doptårta har levererats, denna gång till en pojke. Bild på hela tårtan finns i dopgalleriet.

lördag 1 november 2008

Möhippegänget

Här är alla tjejerna med sina fina muffins!

Möhippa med muffins

Idag var det möhippa hos mig. Ett gäng glada tjejer fick dekorera muffins som de senare under kvällen skulle äta. Det var jättetrevligt och alla gjorde jättefina muffins.
Tack för en kul eftermiddag!


Mina inspirations-muffins